IT-diensten op maat van uw bedrijf

een uiterst gerichte persoonlijke aanpak.

PC’s op maat

Wij bouwen zelf PC’s op maat van onze klanten met gebruik van de allerbeste componenten.

server

Servers

Wij plaatsen en onderhouden industry-standard server bij onze klanten. Zo zijn zij zeker van een jarenlange, zorgenvrije werking.

Netwerken

Wij zorgen voor aanleg, configuratie en onderhoud van uw netwerk.

Laptops

Wij zoeken voor u de laptop, notebook of tablet die het best bij u past.

Configuratie

Na installatie zorgen wij ook voor configuratie zodat u optimaal gebruik kan maken van de geleverde oplossing.

Support

Wij staan steeds voor u klaar om mogelijke problemen te voorkomen en indien nodig op te lossen.

OVER ONS

SELO systems zag het daglicht op 22 juli 2003.

Sergio Loreti, stichter en bezieler, vertrok van de idee een bedrijf op te richten waar de wens van de klant centraal staat: een klein bedrijf, met een persoonlijke service en met op maat gemaakte producten.

Hoe vertaalt deze visie zich concreet? Waarin verschilt SELO systems van de rest?

Ten eerste worden alle producten op vraag en naar wens van de klant gemaakt. Dit heeft meerdere voordelen:
– Geen overbodige stock met verouderde producten of onderdelen. Resultaat: up-to-date producten tegen de recentste prijzen.
– Onze systemen zijn aangepast aan de behoeften van de klant: u betaalt dus niet voor onnodige snufjes en opties die u nooit gebruikt.

Ten tweede is SELO systems een bedrijf zonder winkelruimte. Ook dit strekt de klant tot voordeel:
– Geen kosten voor huur of aankoop van een pand. Dit betekent dus ook dat deze kosten niet aan de klant doorgerekend dienen te worden. Resultaat: lagere prijzen voor de klant.
– Geen kosten voor personeel dat permanent in de winkel moet staan. Dit wil zeggen dat ook hier bespaard kan worden. Resultaat: lagere prijzen voor de klant.

Wij komen tot bij u. Geen onnodige verplaatsingen of gesjouw met dozen. U bestelt en wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren eigenaar bent van een volledig werkend systeem.

Dit alles maakt het daarenboven mogelijk om de klant een snelle en persoonlijke service te geven. Wij staan 7 dagen op 7 klaar om uw IT-problemen op te lossen, uw vragen te beantwoorden of om u bij te staan bij de keuze van een nieuw systeem, netwerk,…

ONZE BESTAANSREDEN

SELO Systems is opgericht om aan de toenemende vraag naar individuele service te voldoen. Vandaag zijn er teveel bedrijven/winkels die zich zodanig concentreren op de verkoop dat ze de directe noden van de klant wel eens uit het oog verliezen.

Is het immers niet zo dat we allemaal willen dat ons informaticasysteem, zowel groot als klein, gewoon goed werkt?

Vanuit dit oogpunt is SELO Systems ontstaan. Na zelf verschillende jaren gewerkt te hebben als informaticus, was duidelijk te verstaan dat de klant niet enkel een computersysteem wil, maar ook een indivuele, gepersonaliseerde behandeling!

Wat SELO Systems doet is een oplossing op maat aanbieden. Geen overbodige functionaliteit die nooit gebruikt wordt (en het geheel enkel onnodig duur maakt), maar wel een werkende oplossing aan de beste prijs en met voldoende schaalbaarheid om toekomstige uitbreidingen/aanpassingen toe te laten.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

EXTRA WAARDE

Er zijn vele informaticabedrijven actief op de markt, toch weten wij ons te onderscheiden.

Hoe doen we dit?

– Vooreerst door de zeer persoonlijke service die we bieden. Aangezien wij enkel op bestelling een systeem samenstellen, kunnen de diverse mogelijkheden besproken worden en kan in overleg met de klant gezocht worden naar de oplossing die precies voldoet aan de noden en die past binnen zijn of haar budget. Zo wordt dus vermeden dat de klant een systeem dient aan te kopen dat overbodige opties bevat en dus buitensporige uitgaven met zich meebrengt. Dit kan enkel bereikt worden dankzij de gepersonaliseerde service die SELO Systems, in tegenstelling tot veel grote fabrikanten of grootwarenhuizen, hanteert.

– Een tweede onderscheid situeert zich op het niveau van de gebruikte componenten. Onze systemen worden volledig samengesteld op basis van onderdelen van A-merken,dus geen “witte producten” zonder merknaam. Hierdoor kan SELO Systems haar klanten een optimale kwaliteit garanderen. Heden ten dage is het immers schering en inslag om computers te verkopen die slechts een klein aantal onderdelen bevatten die een merknaam dragen. Op die manier tracht men onwetende klanten te lokken met klinkende namen terwijl men vaak een kat in een zak koopt.

– Een derde troef is het aanbieden van nazorg. SELO Systems profileert zich niet enkel als verkoper, doch ook als “hulplijn”, als “redder in nood”. Het verkopen van een computersysteem is immers slechts de eerste, en vaak eenvoudigste, stap. Nadien vergt een systeem vaak onderhoud (zie bijvoorbeeld onze conditioning-contracts) of kan het nuttig zijn te weten dat er iemand is u bij eventuele problemen uit de nood kan helpen. Flexibiliteit is hierbij het sleutelwoord en alzo een waarde die wij hoog in het vaandel dragen.

– Daarenboven kunnen wij u ook steeds de beste systemen aanbieden aan de beste prijs. Doordat wij enkel op bestelling werken en omdat alle onderdelen pas vlak voor de assemblage besteld worden, hebben wij geen voorraadkosten. Dit brengt tevens met zich mee dat onze systemen steeds up-to date zijn en niet bestaan uit verouderde componenten.

WAAROM SELO?

Waarom klanten voor ons kiezen

OPLOSSING OP MAAT

Wij bekijken elke situatie afzonderlijk. Zo bieden wij een oplossing toegespitst op de specifieke noden van elke klant.

DIRECT CONTACT

Bereikbaarheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij staan steeds voor u klaar, zelfs buiten de kantooruren.

BESTE KWALITEIT

Omdat wij zelf onze systemen samenstellen kiezen wij de beste componenten voor u uit. Hierdoor hebben al onze systemen standaard 3 jaar garantie.

GEEN ONNODIGE KOSTEN

Daar wij enkel op bestelling werken hoeven wij geen dure voorraden te stockeren.

20+ JAAR ERVARING

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de informatica. De ervaring die wij hierdoor hebben opgebouwd gebruiken wij nu om onze klanten een optimale service te bieden.

VASTE PARTNER

Door onze uitstekende service hebben wij een zeer trouwe klantenportefeuille. Bekijk onze referentiepagina voor meer info.

Interesse in onze diensten?